gamenieuws Log in

Jak and Daxter-Collectie | Pixel Vault

Wie koestert geen warme herinneringen aan de avonturen van het olijke platformduo Jak and Daxter? Deze herinneringen kunnen binnenkort opnieuw beleefd worden, want op 6 december verschijnt de Jak and Daxter-collectie voor de PlayStation 4. Deze collectie bestaat uit vier klassieke Jak and Daxter-games die oorspronkelijk voor de PlayStation 2 verschenen.

In het voorjaar werd aangekondigd dat de Jak and Daxter games naar de PlayStation 4 zouden komen. In augustus was Jak and Daxter: The Precursor Legacy al beschikbaar op de PlayStation 4. Vanaf 6 december zijn nu ook het tweede en derde deel van de serie, Jak II, Jak 3 beschikbaar. De drie klassieke avonturen waren eerder al uitgebracht op de PlayStation 3, maar een PlayStation 4 release van de serie liet tot nu op zich wachten.

De Jak and Daxter-collectie bevat naast de drie klassiekers ook nog Jak X Combat Racing.Deze race spin-off heeft als enige geen rerelease op de PlayStation 3 gehad en is dus voor het eerst weer te spelen sinds de PlayStation 2. De verschillende games uit de Jak and Daxter-collectie kunnen zowel als bundel als apart gekocht worden.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *