game nieuws Log in

Jade Raymond, pionier van vele bekende Ubisoft-franchises, heeft vandaag afscheid genomen van het Franse bedrijf. Ze werkte de laatste jaren bij Ubisoft Toronto, maar maakte vooral naam als producent van de eerste Assassin’s Creed, Watch Dogs en Splinter Cell: Blacklist.

Raymond blijft naar eigen zeggen werkzaam in de game-industrie:

“Ik heb tien jaar bij Ubisoft gewerkt en ben daar erg trots op. Dit was de moeilijkste beslissing uit mijn carriere, maar deze studio is sterk en op de goede weg. Het is een goed moment voor mij om deze beslissing te nemen en ik ben ervan overtuigd dat ik Ubisoft Toronto in goede handen achter laat. Het is tijd om een nieuw pad te bewandelen. Ik zal actief blijven in deze industrie en binnekort horen jullie meer over mijn plannen.”

Alexandre Parizeau, een van de oprichters van Ubisoft Toronto, heeft haar positie vervangen. Hij is voornamelijk bekend als producent van games in de Splinter Cell-franchise en Rainbow Six: Vegas. In een officieel statement bedankt hij Raymond voor haar harde werk en wenst hij haar veel succes in de toekomst.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *