Log in

J.J. Abrams, director van Star Trek: Into Darkness, geeft aan dat hij niet blij is met het eindresultaat van de game. Daarbij laat hij weten dat hij de samenwerking met Digital Extreme niet geweldig vond.

Abrams laat in een interview met Gamerhub het volgende weten: “Bij de laatste game, die overduidelijk een teleurstelling voor mij was, waren we vanaf het begin al betrokken. Op een gegeven moment kwamen we erachter dat we niet blij waren met de richting die de game opging en we zijn er toen ook uitgestapt. Digital Extreme ging echter gewoon door en de game ‘sucked’”.

Abrams heeft tijdens het interview wel laten weten dat hij het idee van een game-adaptaties van films zeker niet verkeerd vindt en is dan ook bezig aan games in samenwerking met Valve. Hij vertelt ook dat hij het vreemd vindt dat veel games die gebaseerd zijn op films vaak slecht uit de verf komen. Hij geeft dan ook aan dat hij geen game wil maken gebaseerd op een film, maar een game die op zichzelf staat en uit hetzelfde universum als de film komt. Op deze manier is er geen directe link tussen de film en de game, terwijl er bijvoorbeeld wel dezelfde karakter in spelen.

 Tags:

Lees verder:

Geef een reactie