game nieuws Log in

Hoewel Rise of the Tomb Raider op de Xbox One en pc al een tijdje in de schappen ligt, weten we dat we nog tot dit najaar moeten wachten voor de PlayStation 4-versie. De Italiaanse tak van gamewinkel GameStop lijkt echter een preciese datum te hebben.

Hoewel nog niemand officieel een releasedatum lijkt te hebben, ziet het er naar uit dat er iemand bij GameStop Italië iets te vroeg op de publicatie-knop heeft gedrukt. Volgens de website van de retailer zou Rise of the Tomb Raider op 11 oktober in de winkels liggen, voor 70 euro. Dit zou wijzen op een full-price release, in plaats van een goedkopere release als tegemoetkoming voor het feit dat PlayStation-gamers bijna een jaar moeten wachten.

Of de datum ook daadwerkelijk klopt is afwachten totdat we een officiële bevestiging krijgen van Square Enix. Het lijkt in ieder geval een handigere datum dan 30 december, zoals Amazon de game momenteel heeft staan. Zodra er meer duidelijk is over de release van Rise of the Tomb Raider op de PlayStation 4 lees je dat natuurlijk hier op Pixel Vault.Meer weten:

Lees hier al het Rise of the Tomb Raider nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *