Iron Banner en Faction Rallies in nieuwe Destiny 2-patch

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Iron Banner en Faction Rallies in nieuwe Destiny 2-patch

De nieuwste patch van Destiny 2 zorgt ervoor dat de oudere content Iron Banner en Faction Rallies weer beschikbaar zijn voor elke speler.

Iron Banner en Faction Rallies waren bij de release van Destiny 2 beschikbaar voor elke speler. Helaas werd na de release van Curse of Osiris de mogelijkheid deze te spelen weggenomen en konden alleen bezitters van de DLC deze spelen. Wat volgde waren ontzettend boze spelers die het gevoel kregen dat Bungie vooral op hun geld uit was. Met de komst van de nieuwe patch wordt de content dus wederom beschikbaar voor iedereen en is het niet meer noodzakelijk om de DLC in bezit te hebben.

Wanneer deze speelmodi weer beschikbaar zijn, is echter nog niet bekend. Ook is er niks bekend over eventuele beloningen die worden aangepast die Curse of Osiris-bezitters hebben verkregen tijdens deze evenementen.

Eerder werd via een lek in de PlayStation Store bekend dat de nieuwste uitbreiding van Destiny 2 waarschijnlijk Gods of Mars gaat heten. In deze uitbreiding kunnen spelers nieuwe locaties bezoeken, nieuwe wapens bemachtigen en allerlei (verhalende) missies uitvoeren. Wanneer deze uitbreiding online gaat, is nog niet officieel bekendgemaakt door Bungie.