game nieuws Log in

IO Interactive Logo | Pixel Vault

IO Interactive, de maker van onder meer Hitman en Kane & Lynch, heeft aangegeven een nieuwe studio te hebben geopend. Deze studio heeft in de Zweedse stad Malmö zijn locatie gevonden. Inmiddels wordt er al volop gewerkt in de nieuwe studio. Waaraan is echter nog niet bekend.

IO Interactive heeft via een bericht op diens site bekendgemaakt dat er een nieuwe studio geopend is. De maker van de Hitman-games zegt trots en blij te zijn dat er een uitbreiding is gekomen in het centrum van Malmö. Ook wordt vermeld dat er door de ontwikkelaar uitgekeken wordt naar nieuwe uitdagingen. Welke dit zijn wil IOI nog niet bekendmaken aan de wereld. Samen met diens andere locatie in Kopenhagen verwacht het bedrijf een sterk front te kunnen vormen.

De gameontwikkelaar was voor een lange tijd onderdeel van Eidos Interactive. IO Interactive ging aan het begin van de zomer van 2017 zijn eigen weg. Toen kocht het zichzelf uit het bedrijf via een managements buyout. Daarbij nam de ontwikkelaar tevens de rechten voor de Hitman-franchise met zich mee.Bron:

Tags:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *