Internationale prijzen Vive pre-orders bekendgemaakt

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Internationale prijzen Vive pre-orders bekendgemaakt

Nadat we vorige week bericht deden over de prijs van de HTC Vive, die op dat moment stond op $800, werden vandaag op de blog van het product de internationale prijzen van de pre-orders van het Virtual Reality-systeem bekendgemaakt. In Europa zal die prijs €899 zijn.

Vanaf vandaag, 29 februari, is het mogelijk om de HTC Vive te reserveren door middel van creditcardbetalingen of een PayPal-account. Vorige week werd er al een grove schatting van de productprijs gedaan en die lag op $800 en nu blijkt dat deze prijs niet overdreven was. In dollars zal het VR-systeem $799 kosten en in Europa kost een pre-order €899.

Het was al duidelijk dat de pre-order naast het systeem zelf twee games zou gaan bevatten: Fantastic Contraption en Job Simulator en dit werd vandaag aangevuld door Google’s Tilt Brush. In bovenstaande video kun je meer zien over de mogelijkheden van deze Tilt Brush. Deze bundel is voor een beperkte tijd beschikbaar, al is niet duidelijk tot wanneer. Pre-orders zullen vanaf 5 april door het bedrijf verstuurd gaan worden.