Log in

In tegenstelling tot wat er eerder werd beweerd zal iedere Xbox One toch een headset krijgen. Net als zijn voorgangers zal het om een bedrade headset gaan. Dit blijkt uit een video van Larry ‘Major Nelson’ Hryb.

In de video pakt Hryb een van de eerste productie exemplaren van het apparaat uit, ondanks dat de console pas in November in de winkels zal liggen. In de video laat hij de Day One-editie van de console zien, die beschikbaar zal zijn voor gamers van het eerste uur.

Naast de console, de nieuwe Kinect-sensor en de stroombekabeling vallen een aantal zaken op. Zo zal de controller een unieke stempel hebben met Day One Edition erop, zal de console standaard met een HDMI 1.4-kabel worden geleverd welke 4K-beelden ondersteund en een headset. Deze laatste zou in eerste instantie niet bij de console zitten, maar nu dus wel. Het gaat om een bekabelde headset in hetzelfde model als zijn voorgangers, al ziet de headset er wel anders uit in lijn met de console.

Het is al een tijdje bekend dat de Xbox One in november naar de winkels komt, maar op welke dag dit zal zijn is op dit moment nog niet bekend. Mogelijk dat Microsoft’s presentatie tijdens de Gamescom meer duidelijk zal bieden. Een prijs staat al wel vast: 499 euro.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie