game nieuws Log in

Viveport Infinity | Pixel Vault

Dat VR en streamingdiensten rond gaming het goed doen, is al lang geen geheim meer. Maar wat als je beide dingen combineert? Dat is precies wat HTC doet en daarom stelt het Viveport Infinity voor. Deze online bibliotheek met een enorme oplage aan games verschijnt op 2 april.

Met Viveport Infinity komt Vive als eerste met een streamingsdienst die onbeperkt VR-games aanbiedt. Deze titels zijn zowel te spelen via VIVE en Oculus Rift. Het platform zelf bevat meer dan zeshonderd games en apps. Om toegang tot de VR-bibliotheek te krijgen betalen leden maandelijks 14,99 euro of jaarlijks een bedrag van €114.

Omdat Viveport Infinity het bestaande Viveport uitbreidt, heeft HTC een verassing voor diens bestaande gebruikers. Niet alleen wordt het aanbod voor hen uitgebreider, ze betalen ook nog eens tot eind 2019 hetzelfde bedrag als voorheen. Het huidige Viveport staat toe dat gebruikers per maand vijf VR-apps of -games uittesten. Daarnaast biedt het huidige platform ook VR-titels en -apps te koop aan.Bron:

Tags:

1 reactie

  1. Pingback: Nieuws: HTC presenteert de streaming-service van Viveport Infinity

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *