game nieuws Log in

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds | Pixel Vault

Met meer dan tien miljoen verkochte exemplaren zal het voor niemand een verrassing zijn wanneer Sony en Guerrilla Games ineens met een sequel komen voor Horizon Zero Dawn. Volgens een actrice zou de game al in ontwikkeling zijn, zo blijkt vandaag.

Het bericht dat een sequel voor Horizon Zero Dawn in ontwikkeling zou zijn komt van Reddit. Daar plaatst gebruiker Ninjyte een clip van een livestream van actrice Janina Gavankar tijdens de Star Wars Celebration in Chicago. Naast dat Gavankar te zien was als Iden Versio in Star Wars Battlefront 2 was zij ook de actrice achter Tatai in The Frozen Wilds DLC van Horizon Zero Dawn.

In de clip is te zien hoe een fan en cosplayer Gavankar bedankt voor het introduceren tot Horizon Zero Dawn, waarop Gavankar reageert met:

Just wait until you see the sequel, you’re gonna die. I know some secrets, you’re gonna die.

Met meer dan tien miljoen verkochte exemplaren, zou het geen verrassing zijn wanneer Guerrilla Games aan een vervolg werkt van de avonturen van Aloy. Gavankar was niet in de originele game te zien, maar wel in de uitbreiding The Frozen Wilds als Tatai. Aangezien Tatai in de DLC vertrok naar het Sundom en haar verhaal dus een open einde heeft, zou het zomaar kunnen dat we haar in een sequel terug zien.

Horizon Zero Dawn verscheen in 2017 voor de PlayStation 4 met groot succes onder zowel fans als de pers. Onze volledige review over de game lees je hier, terwijl je onze review van de uitbreiding hier leest.Meer weten:

Lees hier al het Horizon Zero Dawn nieuws >>

Bron:

Tags:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *