game nieuws Log in

Apex- Legends Pathfinder

Ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft via Reddit laten weten dat ze bezig is om het probleem met de hitboxes in Apex Legends op te lossen. Op dit moment zijn er met name problemen met het personage Pathfinder, die makkelijker te raken is door kogels dan zou moeten.

Update: In een bericht op Reddit laat Respawn Entertainment weten dat de hitbox-problemen opgelost worden wanneer het eerste seizoen lanceert. Concrete details over het eerste seizoen en de inhoud van de Battle Pass zijn nog onbekend. Eerdere geruchten deden vermoeden dat het eerste seizoen op 12 maart 2019 van start gaat, maar de studio laat weten dat het niet klaar is verdere info te delen.

In een update die vandaag verscheen doet Respawn Entertainment wel iets aan de weapon balance. Vooral Wingman en Peacekeeper worden aangepakt na de vele reacties van de community. Concrete details over de aanpassingen en de inhoud van de update kan je hier lezen.

Origineel bericht: Spelers ontdekten dat de hitboxes van Pathfinder in Apex Legends niet overeenkomen met het model van het personage en dat hebben ze gemeld bij Respawn Entertainment. Op een vraag van een Reddit-gebruiker liet de communitymanager weten dat het bedrijf de klachten heeft ontvangen en er spoedig mee aan de slag gaat.

Sommige spelers klagen ook over het feit dat niet alle personages dezelfde hitboxes hebben, maar dit is volgens Respawn Entertainment juist zo bedoeld. Sommige Legends zijn nu eenmaal beter of slechter te raken dan andere, omdat ze simpelweg niet even groot zijn. Wel moeten de models gewoon overeenkomen met de hitboxes en daarom wordt er wel gekeken of er wat aan Pathfinder gedaan kan worden.

Respawn bracht Apex Legends onverwachts uit op 4 februari. De game heeft sindsdien miljoenen spelers naar zich toegetrokken. De game is niet helemaal bugvrij en er zijn ook wat problemen met cheaters, maar de ontwikkelaar geeft dagelijks updates over waar ze mee bezig is en heeft sinds de release ook al meerdere patches uitgebracht om problemen te verhelpen.

Meer weten over Apex Legends? Lees hier ons achtergrondartikel met daarin alles wat je over de game moet weten.Meer weten:

Lees hier al het Apex Legends nieuws >>

Bron:

Tags:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *