game nieuws Log in

Dark Souls is over’ volgens de bedenker ervan, Hidetaka Miyazaki. Toch hoeft dit volgens hem niet te betekenen dat de fans van de franchise voor altijd en eeuwig verstoken blijven van Miyazaki’s kwellende gameplay. De beste man sluit namelijk niet uit dat hij in de toekomst zal meewerken aan soortgelijke games.

Gedurende de Tokyo Game Show kreeg IGN de mogelijkheid om het een en ander los te peuteren bij Miyazaki, waaronder deze informatie. In het interview gaf hij wel aan dat hij er geen heil meer in ziet om nog een Dark Souls-game te maken, maar dat hij zeker zal overwegen om de iconische elementen van de serie te verwerken in een andere franchise. De vertaler van de heer Miyazaki had er het volgende over te zeggen:

Het betekent niet noodzakelijkerwijs dat hij niet meer aan een Dark Souls-achtige game gaat werken. Hij zou in de toekomst absoluut wat van de goede dingen, zoals bijvoorbeeld in-game elementen of wat van zijn ontwikkelingservaring, naar een Dark Souls-achtige game of franchise kunnen brengen.

Wat Miyazaki onder een Dark Souls-achtige game verstaat, legde de vertaler ook uit. “Het zou een dark fantasy game moeten zijn met een element van presteren en overkomen van moeilijkheden, dat wat Dark Souls uniek maakte”, aldus Miyazaki’s vertaler.

Ook wist Miyazaki tussen neus en lippen door te vermelden dat From Software momenteel met drie games bezig is, waarvan er één ‘voldoet aan de verwachtingen van de fans, in een recht door zee manier’. Of dat wellicht al een Dark Souls-achtige game betreft, of misschien de inmiddels bevestigde Armored Core-game blijft nog een mysterie.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *