HBO GO binnenkort beschikbaar op Xbox One

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
HBO GO binnenkort beschikbaar op Xbox One

Een gelekte screenshot van het Xbox One-OS laat zien dat HBO GO binnenkort beschikbaar komt voor Xbox One. De service werd in een eerder stadium al aangekondigd met een verwachte release date later dit jaar, maar zo te zien komt het sneller dan verwacht.

HBO GO is al beschikbaar op de PlayStation 3 en Xbox 360, maar zowel de PlayStation 4 als de Xbox One wachten nog altijd op de app. Bezitters van de laatstgenoemde hebben mazzel want de gelekte screenshot is waarschijnlijk afkomstig van een beta die momenteel draait. Vermoedelijk zal de service met de volgende firmware update (die van november) officieel lanceren.

De screenshot werd oorspronkelijk geplaatst in de Xbox One-subreddit, maar werd al snel weer verwijderd. Waarom het allemaal zo geheimzinnig gaat is ons een raadsel, een toffe nieuwe feature is toch altijd welkom?

HBO GO is een abonnementsdienst waarmee leden toegang krijgen tot alle HBO-series. De bekendste series van de Amerikaanse producent zijn The Wire, The Sopranos en uiteraard het paradepaardje: Game of Thrones.

2695740-hbo2.0.0_cinema_960.0