game nieuws Log in

Halo Infinite | Pixel Vault

Tijdens E3 2018 werd de ontwikkeling van Halo Infinite officieel aangekondigd door Microsoft. We kregen wat beelden te zien van de nieuwe engine waar de game in gebouwd wordt, maar de grote vraag die bij iedereen bleef hangen was: ‘Is dit nu Halo 6 of een nieuwe spin-off?’ Die vraag is vandaag beantwoord.

Het is accuraat om Halo Infinite als Halo 6 te beschouwen. Dit heeft Jeff Easterling gisteren bevestigd in de meest recente 343 Industries Community Stream. Tijdens de stream gaf het hoofd aandacht aan de naamgeving van de game. Hier melde hij dat 343 Industries al voor langere tijd af wil van de genummerde Halo-games. Halo Infinite is de eerste game die deze ‘traditie’ verbrak.

Halo Infinite is dus de directe opvolger van Halo 5 en naar zeggen van Easterling wordt er in Halo Infinite meer gefocust op Master Chief. 343 Industries heeft ongetwijfeld meer verassingen voor ons in petto voor de aankomende Halo-game, maar het zal nog wel even duren voordat we hier meer over horen. Voorlopig hebben we nog geen beeld op wanneer we de game mogen verwachten.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *