Log in

Vandaag heeft 343 Industries commentaar gegeven over enkele Halo 6-geruchten. Helaas is dit geen goed nieuws voor de fans.

Ontwikkelaar 343 Industries heeft naar de community gecommuniceerd dat in er 2018 goede tijden en nieuwe avonturen komen, alleen bedoelen ze daarmee niet de Halo-avonturen. “Sommige zullen je meer verbazen dan anderen”. In eerste instantie worden deze woorden geïnterpreteerd dat er geen Halo 6-releasedatum in 2018 wordt bekendgemaakt. Dit zullen veel fans liever niet willen horen.

Het voorgaande deel uit de Halo-reeks dateert alweer uit 2015. De laatste grote update voor deze game was in november vorig jaar tijdens de release van de Xbox One X. Door deze update was het mogelijk om Halo 5 in 4K te spelen. Ook heeft de ontwikkelaar destijds aangegeven de Halo: Master Chief Collection te updaten. Met deze update is het de bedoeling dat de gebundelde Halo-games speelbaar zijn in 4K en worden er een aantal problemen opgelost. De exacte details van deze update zijn echter nog niet bekendgemaakt.

 


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie