Log in

Ubisoft zal voorlopig geen vervolg op ZombiU ontwikkelen. De titel wist tijdens de lancering van de Wii U weinig hoge ogen te gooien en was commercieel geen succes. Dat blijkt uit een recente Q&A tussen Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, en Gamesindustry.

Ondanks dat er kortgeleden nog berichten de ronde deden dat Ubisoft Montpelier aan een prototype aan het werken was, stelt Guillemot dat de game commercieel zo onsuccesvol was dat plannen voor een vervolg naar de prullenbak zijn verwezen. “We moeten zorgen dat de creativiteit in onze games een groot genoeg publiek kan bereiken. We hopen dat de Wii U echt van de grond af zal komen. Maar momenteel werken we met de gedachten ‘we werken door tot de kerst en zien vanaf daar weer wel,” aldus Guillemot.

Volgens Guillemot zijn de tegenvallende resultaten van de Wii U en ZombiU ook de reden om Rayman Legends uit te stellen en deze als multiplatform uit te brengen. Deze game staat momenteel gepland voor een september-release voor alle grote platformen.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie