gamenieuws Log in

PlayStation Plus-leden hebben aankomend weekend de kans om met Marvel vs. Capcom Infinite aan de slag te gaan. Dit maakte Sony vandaag bekend via hun PlayStation blog.

Via de PlayStation blog maakte Sony vandaag bekend dat er een demoweekend aan zit te komen voor de game Marvel vs. Capcom Infinite. In de demo kunnen spelers met dertig verschillende Marvel- en Capcom-personages aan de slag in de Training Mode en in Online Casual Matches. In de Online Casual Match is het ook mogelijk om tegen spelers te vechten die al in het bezit zijn van de game.

Eerder werd bekendgemaakt dat de personages Black Widow, Winter Soldier en Venom aan de game worden toegevoegd. Deze zijn echter alleen los aan te schaffen en vallen onder de zogeheten 2017 Character Pass. Naast deze drie personages zijn Black Panther, Monster Hunter en Sigma niet speelbaar via de demo tijdens het demoweekend.

Marvel vs. Capcom Infinite kwam op 19 september uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De demo is van 8 december tot 10 december speelbaar.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *