game nieuws Log in

League of Legends | Pixel Vault

De bloedbank Sanquin in Nederland heeft een samenwerking afgesproken met de MOBA-game League of Legends. Elke nieuwe donor krijgt bij een bloeddonatie een speciale skin voor Thresh, een personage uit de populaire game van Riot.

Een donor die zich aanmeldt bij de Nederlandse bloedbank Sanquin krijgt er iets voor terug. Een skin voor een League of Legends-personage genaamd Thresh. Het gaat hier om de skin met de toepasselijke naam “Blood Moon”.

De nieuwe donor kan zijn beloning verdienen door bloed te doneren. Volgens Sanquin kan dit tijdens of na de bloeddonatie door een selfie te maken. Deze moet dan naar een speciaal 06-nummer verstuurd worden om de skin te krijgen. Voor bestaande donoren geldt deze regel niet, maar kan dezelfde beloning wel op een andere manier verdiend worden. Dit kan als de bestaande donor een nieuwe donor weet te werven voor de bloedbank.

Overigens is Sanquin sponsor voor de Nederlandstalige live-uitzending van de Summer Finals van de Europese League of Legends Championship Series. Deze finales van het League of Legends-toernooi zijn op 8 en 9 september in Madrid.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *