Log in

Vandaag vertelde Ivan Pavlovich van Rockstar, de ontwikkelaar van de populaire Grand Theft Auto serie, aan Rolling Stone magazine dat deel vijf in de reeks vijftien verschillende radiozenders met muziek zal bevatten. Daarnaast zullen twee zenders enkel gesproken tekst zijn. Na het eerder uitlekken van een gedeelte van de playlist is nu dus ook officieel meer bekend gemaakt over de soundtrack.

Pavlovich, de sountrack supervisor van de game, liet in het interview ook weten dat de soundtrack van Grand Theft Auto V de grootste is in de serie tot nu toe. Gezamelijk tellen de 15 muziekzenders 240 verschillende nummers naast de voor het spel gecomponeerde muziek die Pavlovich beschreef als zijnde gelijk aan de soundtrack van twintig films bij elkaar.

De score van de game is in handen van Tangerine Dream, Woody Jackson, The Alchemist en Oh No. Woody Jackson was al eerder o.a. verantwoordelijk voor de muziek achter Red Dead Redemption en L.A. Noir. Tangerine, een electro band uit Duitsland, en de rappers Oh No & The Alchemist zullen voor het eerst hun opwachting maken. De samenwerking van deze artiesten zal door het hele spel te horen zijn, aldus Pavlovich.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie