game nieuws Log in

Een onlangs uitgekomen update voor Grand Theft Auto Online zal de ingebouwde maatregelen tegen valsspelen verbeteren volgens de officiële support pagina van ontwikkelaar Rockstar. Daar naast zal de update ook problemen met in-game geld oplossen.

De update, getiteld 1.09, bevat “een verbeterde anti-cheat aanpak” en introduceert verbeteringen voor “verschillende GTA$ en RP gebruiken” voor de online variant van Grand Theft Auto 5. De game geeft spelers de mogelijkheid om in-game geld aan te schaffen via een digitale winkel of om dit te verdienen door het uitvoeren van activiteiten. Rockstar doet regelmatig rondes in het spel om valsspelers en hackers tegen te gaan en om illegale (betaal)praktijken om te keren. De sweeps bestaan uit onder andere automatische herkenning en onderzoek van verdachte gameplay statistieken en uit handmatig onderzocht bewijs dat wordt aangeleverd door de achterban.

Rockstar heeft vorige maand ook al een update gelanceed voor GTA Online, waarbij er vier nieuwe modi en 20 in-game banen toegevoegd werden. Deze update loste ook al problemen op met een eerdere update waarin het mogelijk was om auto’s in het spel een oneindig keer te verkopen, waardoor spelers potentieel miljoenen zouden kunnen verdienen in digitale valuta.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *