Log in

Vandaag onthulde ontwikkelaar Rockstar dat Grand Theft Auto (GTA) Online zal worden uitgebracht op 1 oktober van dit jaar. Het vijfde hoofdstuk in de populaire gamereeks zal 17 september uitkomen en vandaag werd bekend dat de stand-alone online game begin oktober zal volgen. Bezitters van GTA V zullen gratis kunnen spelen met GTA Online.

De overkoepelende online wereld zal maximaal 16 spelers per sever bevatten en zal een afgeleide wereld zijn van de offline versie van GTA V. In deze wereld zal de speler meerdere missies kunnen uitvoeren in- en om Los Santos. Rockstar belooft vergelijkbare functies om de personages, missies en voertuigen te verpersoonlijken zoals dit ook al gedaan werd in de multiplayer functie van Red Dead Redemption.

Missies zullen onder andere klassieke modi bevatten zoals Team Deathmatch maar bijvoorbeeld ook co-op overvallen zullen in de lijst der mogelijkheden zitten. Ook de zijmissies uit GTA V zullen de revue passeren; zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk voor de speler om op zijn gemak met een vriend een potje te golfen.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie