Log in

CEO Kazonuri Yamauchi van Polyphony Digitial meldde gisteren tijdens een panelgesprek op de Gamescom in Keulen dat een PlayStation 4 versie van Gran Turismo 6 alweer een zevende deel van de populaire racegame zou kunnen worden. Een directie port van Gran Turismo 6 zou misschien naar de nieuwe console van Sony komen, maar dit zou nog even even kunnen duren, aldus Yamauchi.

Dit nieuws volgde de aankondiging van de releasedatum van de game, die op 6 December in de winkels zal liggen. Gran Turismo 6 zal een aantal grote autobedrijven achter zich hebben staan, waaronder Aston Martin, BMW, Honda en Nissan. Daar naast zullen er over de periode van een jaar meerdere updates langs komen met nieuwe auto’s onder de noemer Vision Gran Turismo.

Naast nieuws over Gran Turismo 6 werd er al eerder op de Gamescom nog eens bevestigt dat er een film zal komen rondom de populaire franchise. De film volgt het verhaal van Lucas Ordonez, die door de GT Academy een professionele race carrière opbouwde en momenteel op hoog niveau races rijd in de FIA GT series.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie