Ghost Recon Wildlands krijgt Rainbow Six Siege-missie

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Ghost Recon Wildlands krijgt Rainbow Six Siege-missie

Cross-overs tussen games worden doorgaans enthousiast onthaald door fans, ook als deze niet heel erg voor de hand liggen zoals bijvoorbeeld in Kingdom Hearts. Een cross-over tussen Ghost Recon Wildlands en Rainbox Six Siege is echter wel heel logisch en dat is dan ook precies wat Ubisoft heeft gedaan. Vanaf vandaag kunnen spelers in Ghost Recon Wildlands een speciale Rainbow Six Siege-missie spelen.

Vandaag releaset Ubisoft een gratis missie voor Ghost Recon Wildlands. De missie bevat een verhaal waarin operators uit Rainbow Six Siege overkomen naar Bolivia, om in de Wildlands aan de gang te gaan. Als speler volg je operator Twitch die achter Caveira aan zit. Laatstgenoemde lijkt namelijk uit te zijn op een killing spree in het Zuid-Amerikaanse land:

De missie heet Archangel en is gratis beschikbaar voor iedereen die Ghost Recon Wildlands bezit. De missie is in PvE- en PvP-modus te spelen en wanneer spelers de missie voor 14 augustus voltooien, krijgen ze speciale Caveira-handschoenen voor in de game.