Log in

Sea of Thieves | Pixel Vault

Goed nieuws voor iedereen die Sea of Thieves heeft gereserveerd of lid is geworden van het Insider-programma. Als je lid bent, kun je namelijk aan de slag met de gesloten bèta van Sea of Thieves.

Van 24 januari tot 29 januari krijgen spelers toegang tot ontwikkelaar Rare’s nieuwste game: Sea of Thieves. Hierin kunnen zij vijf dagen lang een groot gedeelte van de game ontdekken. Het zal echter niet om de volledige game gaan, omdat ontwikkelaar Rare bij de lancering nog nieuwe elementen wil toevoegen zodat iedereen nieuwe ontdekkingen kan doen. Sea of Thieves staat momenteel gepland voor 20 maart voor de Xbox One en pc.

De game is al jaren in ontwikkeling en is een gloednieuwe IP voor ontwikkelaar Rare. In 2015 werd de game voor het eerst aangekondigd tijdens de E3-show van Microsoft. De ontwikkelaar heeft in de tussentijd de community op de hoogte gehouden via dagboeken en andere bèta’s.

Een belangrijk aspect in Sea of Thieves is samenwerken en de ontwikkelaar benadrukt dat dit erg belangrijk is. Spelers vormen samen een piratencrew en moeten samen een schip besturen. Zo kan de een bijvoorbeeld aan het roer staan terwijl de ander moet kijken of ze de goede koers varen. Het is doel is schatten vinden, maar ook andere piratencrews te verslaan.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie