game nieuws Log in

The Division 2 | Pixel Vault

Notice: Trying to get property of non-object in /home/pixelvau/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2888

Ubisoft heeft iets meer dan een week voor de release van The Division 2‘s gesloten bèta meer informatie gegeven over wat spelers kunnen verwachten. Zo krijgen gamers niet alleen missies aan het begin van de game te spelen, maar ook een stukje van de ‘endgame content’. De bèta duurt tot en met 11 februari.

Wanneer spelers aan de bèta beginnen, kunnen ze met twee verschillende verhaalmissies aan de slag. Het spelen kan op drie verschillende moeilijkheidsgraden: Story, Normal en Hard. Daarnaast zijn er vijf zij-missies beschikbaar en diverse publieke evenementen. Ook is één van de drie Dark Zones beschikbaar en kan je de nieuwe PvP-modus Skirmish proberen.

Dit alles gaat live op 7 februari voor spelers die toegang hebben tot de gesloten bèta van The Division 2. Een dag later komt er nog extra content beschikbaar in de vorm van ‘endgame content’, waarbij spelers een Invaded-missie kunnen doen. Ook kan je level 30-gameplay proberen en met de nieuwe specialisaties aan de slag.

Volgens Ubisoft zijn de registraties voor de gesloten bèta van The Division 2 het snelste gegaan van alle Ubisoft-games tot nu. Nu maar hopen dat de bèta niet zo rommelig verloopt als BioWare’s Anthem VIP demo van afgelopen weekend.Meer weten:

Lees hier al het The Division 2 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *