game nieuws Log in

Er zijn opnieuw geruchten opgedoken dat er een vervolg in de maak is op de succesvolle Forza Motorsports-titel Forza Horizon. Ultima Sports, fabrikant van super cars, maakte vandaag op Facebook bekend dat het de partnership met Microsoft heeft verlengd voor een nieuwe racetitel.

Het bericht op de social media site verdween snel na de publicatie, maar niet voordat mensen van de blog World Factory een screenshot ervan wisten te maken. In het bericht meldt de fabrikant dat het de deal heeft verlengd voor de wagens om te verschijnen in een racegame later in 2014. Aangezien Forza Motorsport 5 afgelopen november al werd gelanceerd, lijkt Forza Horizon 2 de meest logische stap.

Het is daarnaast niet de eerste keer dat er geruchten rondom de titel verschijnen. Afgelopen zomer plaatste een technisch artiest op zijn CV al de vermelding van een ‘nog niet aangekondigd Forza-project’. Op dat moment was Forza Motorsport 5 al een tijdje aangekondigd voor de nieuwe console van Microsoft. Of Forza Horizon 2 ook daadwerkelijk in ontwikkeling is, horen we waarschijnlijk in de komende maanden op weg naar de E3 in juni.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *