game nieuws Log in

Ezio collection

Vandaag verscheen er een opvallende titel in de lijst van een Koreaanse leeftijdsclassificatiewebsite, namelijk de Assassin’s Creed: Ezio Collection. Dit doet het gerucht oplaaien dat de collectie, die eerder enkel voor de PlayStation 3 verscheen, alsnog een release gaat krijgen voor de PlayStation 4 en Xbox One.

In 2012 kreeg de Ezio Collection diens eerste aankondiging en later dat jaar verscheen deze voor de PlayStation 3. Destijds bevatte deze collectie alle games waarin de Italiaanse assassin Ezio Auditore de hoofdrol speelt. Het gaat hierbij om Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood en Assassin’s Creed: Revelations. Het valt dus te verwachten dat, mocht deze inderdaad een release krijgen op de huidige generatie consoles, dezelfde games tot de collectie behoren.

De vermelding op de Koreaanse website werd opgemerkt door Neogaf-gebruiker catmario, die vertaalde dat het daadwerkelijk om de collectie gaat, maar dan voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dit is gelijk ook het enige dat er momenteel bekend is wat dit gerucht betreft. Zo ontstaat de vraag bijvoorbeeld of de games dan een HD-sausje krijgen of dat het toch bij een port blijft. Of dit gerucht daadwerkelijk waar blijkt te zijn, weet momenteel enkel uitgever Ubisoft, dus het blijft even wachten of en wanneer het bedrijf de collectie zal bevestigen.Meer weten:

Lees hier al het Assassin's Creed The Ezio Collection nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *