game nieuws Log in

Geralt of Rivia kennen we natuurlijk van de geliefde Witcher-serie en diens spin-off card game Gwent. Nu lijkt er echter iets fout te zijn gegaan met een portal, want hij is terecht gekomen in een andere game franchise.

Geralt of Rivia is een speelbaar personage in de volgende Soul Calibur-game. Dit is vandaag bekendgemaakt via de officiele Twitter-pagina van Soul Calibur. In een video zien we een demonstratie waar Geralt zijn zwaard trekt tegen Mitsirugi, een klassiek personage uit de Soul Calibur-franchise. In de video zien we dat Geralt in de game niet alleen zijn zwaard gebruikt, maar ook zijn Witcher-magie.

Soul Calibur VI wordt net als alle andere Soul Calibur-games ontwikkeld en uitgegeven door Bandai Namco. In het verleden is het al vaker voorgekomen dat personages uit andere games speelbaar waren in Soul Calibur. Soul Calibur V had namelijk Ezio als speelbaar personage. In eerdere delen konden we ook met Yoda, Darth Vader en Link spelen. Voor zover we weten komt Soul Calibur VI uit in 2018, een exacte datum is nog niet bekend.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *