Log in

Een speler van Grand Theft Auto V onthulde op Reddit dat hij in de game een code had aangetroffen die er op zouden wijzen dat zogenaamde Cash Cards gekocht zouden kunnen worden. Hij stuitte onverwacht op een regel code in de in-game store die suggereerden dat er via microtransacties geld zou kunnen worden gekocht in Grand Theft Auto Online.

Spelers zouden in het spel bedragen kunnen aanschaffen van 100.000 dollar tot 1,25 miljoen dollar aldus een uitgelekte afbeelding. Ook was deze tekst te lezen; “Cash is koning in deze stad. Los al je geldproblemen op en krijg wat je wilt in Los Santos en Blane County door Cash Packs te kopen voor Grand Theft Auto Online. Het geld wordt direct na aanschaf op de rekening van je personage gestort. Besteed het verstandig, want geld als therapeutisch middel is maar tijdelijk”.

Voor zover heeft ontwikkelaar Rockstar nog geen statement over het gerucht naar buiten gebracht. Het is ook nog niet duidelijk hoe veel deze Cash Cards zouden kosten en waar deze beschikbaar zouden zijn. Het is echter wel waarschijnlijk dat de Cash Cards optioneel zouden zijn; spelers kunnen er ook voor kiezen om in-game hun geld te verdienen door missies te voldoen. Grand Theft Auto Online staat vooralsnog gepland voor release op 1 oktober aanstaande.

 Tags:

Lees verder:

Geef een reactie