Log in

Vaulthunters, opgelet! Vanaf heden zal er gewoon de volle prijs betaald moeten worden voor DLC van Borderlands 2. Gearbox heeft namelijk tegenover Polygon aangegeven dat ze geen nieuwe season pass zullen gaan verkopen, waardoor alle aankomende DLC enkel tegen de volle prijs te koop zal zijn.

Ondanks dat er afgelopen week nog werd aangekondigd dat Gearbox’s populair Shooter RPG dit najaar nog volop DLC zal krijgen, zullen spelers niet gebruik kunnen maken van een nieuwe season pass om de content voor een lagere prijs te kopen. “Tijdens ons grote experiment met de season pass, hebben we ook geleerd dat fans blij zijn met een ‘a la cart’-menu voor de DLC omdat ze dan zelf kunnen kiezen en enkel de content kopen die ze echt graag willen om hun ervaring met Borderlands 2 uniek te maken,” aldus Gearbox.

Toch is de Season Pass zeker niet onsuccesvol geweest voor Gearbox en hebben ze uiteindelijk nog meer aangeboden dan origineel de bedoeling was. Het Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack stond origineel niet in de planning, maar is toegevoegd om loyale fans te belonen. “Maar uiteindelijk stemmen de gebruikers met hun portemonnee en we zijn dan ook heel blij dat genoeg mensen de DLC kopen dat we het maken van nieuwe DLC kunnen verantwoorden,” aldus de woordvoerder.

Vorige week maakte Gearbox tijdens PAX Australia bekend dat er dit najaar nog een hele vloot aan DLC zal verschijnen. Meer daarover lees je hier.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie