Log in

Gearbox Software is momenteel bezig aan twee nieuwe IP’s (Intellectual Properties) voor de volgende generatie consoles. Dit maakte Randy Pitchford, president van Gearbox, afgelopen nacht bekend tijdens de PAX Prime. Om welke games het gaat wilde hij echter niet bekend maken.

Het is niet compleet onbekend dat Gearbox aan next-gen games werkt. In juli maakte Pitchford tegenover de Nerdist podcast al bekend dat de studio bezig was aan een nieuwe IP en dat er momenteel geen games voor de huidige generatie consoles in ontwikkeling waren.

Ondanks dat het nog niet bekend is om welke games het gaat, kunnen spelers nu al kans maken op een plekje binnen de bèta van de game. Het enige wat spelers hiervoor hoeven te doen, is een ‘Digital Bonus Pack te kopen voor het Gearbox Community Day-evenement, welke op 14 september zal plaats vinden. Spelers krijgen hiermee toegang tot een toekomstige gesloten bèta, met daarnaast een HD-stream van het evenement, Shift-codes voor Borderlands 2 en een gratis exemplaar van Homeworld HD.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie