Log in

De klassieke en populaire realtime strategie games Homeworld en Homeworld 2 zullen een remake krijgen voor de PC. De originele games van Relic Entertainment zullen een remake krijgen vanuit Gearbox, de studio achter onder andere Borderlands 2. Dit werd vandaag bekend gemaakt in een panel tijdens PAX Australia

In april werd al bekend dat Gearbox de rechten van de games had gekocht na het faillissement van THQ voor 1,35 miljoen dollar, maar het was tot nu toe onbekend wat er met de serie ging gebeuren. Wel had Brian Martel, Gearbox’s Chief Creative Officer al aangegeven dat hij enkel liefde en respect had voor de game en dat het behouden van de serie het belangrijkste doel was.

Nu blijkt dus dat de games als remake zullen verschijnen op de digitale platformen. Wanneer dit zal gebeuren, op welk platform dit zal zijn en voor welke prijs kon de ontwikkelaar vandaag nog niet bekend maken. Wel konden ze melden dat de originele titels ook als downloadbare titels beschikbaar zullen worden gesteld.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie