Log in

Gamers kunnen op de Xbox One, net als op de PlayStation 4, games spelen terwijl ze nog aan het downloaden zijn. Hierdoor hoeven gamers niet te wachten tot een download volledig is voltooid. Dit heeft een vertegenwoordiger van Microsoft bevestigd tegenover Polygon.

In mei tijdens de aankondiging van de Xbox One werd het al duidelijk dat spelers hun games al kunnen spelen terwijl deze nog worden geïnstalleerd van de disc. Dit omdat alle titels verplicht moeten worden op de console. Het was echter nog onduidelijk of dat de functie ook zou gelden voor titels die van Xbox Live werden gedownload. Dit is nu bevestigd door zowel de vertegenwoordiger van Microsoft als door het hoofd van Turn 10 Studios, de studio achter Forza Motorsport, in een interview met IGN.

De PlayStation 4 zal een zelfde functie hebben waarbij games gespeeld kunnen worden zodra er een bepaald gedeelte is gedownload. Ook kan de PlayStation 4, net als de Xbox One, games spelen terwijl deze nog geïnstalleerd worden. Beide nieuwe consoles staan voor dit najaar op de planning.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie