game nieuws Log in

Review Frostpunk

De city-management survival simulator Frostpunk komt later dit jaar naar consoles. Hoewel het team van 11 bit Studios dit al liet vallen, heeft de game nu een officiële aankondiging gekregen.

In Frostpunk is het aan jou om een stad op te bouwen in een ijskoude omgeving, waarbij je de bevolking tevreden moet houden, de stad warm en moet voorkomen dat de hele omgeving explodeert of nog dieper bedolven raakt onder sneeuw en ijs. De Frostpunk: Console Edition is daarbij extra aangepast op het gebruik van controllers. Hoe 11 bit Studios dat heeft gedaan, wordt uit de eerste trailer echter nog niet duidelijk.

Naast de originele game zal de console-versie ook het Fall of Winterhome-scenario bevatten, extra mogelijkheden tot het aanpassen van je stad, instellingen voor de moeilijkheidsgraad en tweaks aan de balans. Daarnaast zullen toekomstige updates aan de pc-versie ook direct naar de console komen.

De console-versie van de game staat gepland voor deze zomer, al is een precieze datum nog onbekend. De port komt naar zowel de PlayStation 4 als de Xbox One. Over een port voor de Nintendo Switch is niets bekend. Onze originele review van Frostpunk lees je hier.Meer weten:

Lees hier al het Frostpunk nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *