game nieuws Log in

Frontier Developments, de studio achter onder andere Elite: Dangerous, heeft Planet Coaster aangekondigd. Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens de AMD-presentatie op de E3.

Momenteel kennen we Frontier natuurlijk van de ontwikkeling van Elite: Dangerous, een ruimte-simulator. Maar daarvoor werkte het team ook aan RollerCoaster Tycoon 3, Thrillville en de meest recente editie van Zoo Tycoon. Het is dus geen vreemde stap dat Frontier weer in de wereld van pretpark simulatoren duikt.

Zoals bijna altijd in het genre is het aan jou de taak om zo goed mogelijk je pretpark te runnen. Daarnaast zal je de pretparken die je maakt kunnen delen met je vrienden en andere spelers. Of er meer multiplayer-componenten in de game zullen zitten is momenteel nog niet duidelijk.

Het is overigens niet de eerste keer dat we horen dat Frontier aan een nieuwe pretpark-game werkt. Begin dit jaar kondigde de studio de game Coaster Park Tycoon aan. Het lijkt erop dat het om dezelfde game gaat, maar met een andere naam.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *