gamenieuws Log in

For Honor Season 4: Order & Havoc is vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Vanaf 18.00 uur kunnen we nieuwe mappen, helden en uitrusting uitproberen. Ook zal de 4v4 Tribute Mode te spelen zijn.

Wie zich intussen begon te vervelen met For Honor kan zijn borst nat maken. Vanaf vandaag wacht ons een hoop nieuwe dingen om uit te proberen. De Ranked Dominion Mode zal iets later in het seizoen beschikbaar zijn, maar zowel ervaren als onervaren spelers zullen voorlopig genoeg te doen hebben. De nieuwe helden, de dodelijke Aramusha en de woeste Sjamaan, zijn meteen gratis beschikbaar voor spelers met een Season Pass. Anderen spelen deze helden vanaf 21 november vrij met in-game Steel: voor 15.000 Steel per held.

De Tribute Mode introduceert een nieuwe modus voor For Honor waarin spelers strijden om drie offers die over de hele map verspreid liggen. Afhankelijk van op welk altaar het offer gezet wordt, krijgt het team een bonus voor bepaalde statistieken, waardoor spelers strategisch na moeten denken over waar ze een offer plaatsen. De twee multiplayer maps die dit seizoen worden toegevoegd zijn Market Town en The Gauntlet. Market Town is een samoeraidorp dat uit een groot aantal steegjes bestaat die samen een groot labyrint vormen. The Gauntlet representeert daarentegen de vikinghoofdstad, bestaande uit een imposant fort dat bovenop een heuvel gebouwd is.

Twijfel je nog of dit een game voor jou is? Check dan hier onze review.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie