gamenieuws Log in

Final Fantasy XV | Pixel Vault

De hoofdpersoon van Final Fantasy XV, Noctis Lucis Caelum, komt naar Tekken 7. Hij zal als speelbaar karakter naar het vechtspel komen in de lente van 2018.Bandai Namco maakte het nieuws bekend door middel van een trailer, waarin Noctis het opneemt tegen een aantal karakters. Zo gaat de kroonprins met zijn bekende Engine Blade de strijd aan, zoals te zien in de video hieronder.

Noctis is overigens niet het enige karakter dat na de lancering van Tekken 7 aan het spel wordt toegevoegd. Hij is het derde karakter dat als DLC is toegevoegd aan het spel. Als eerste werd Eliza van de free-to-play spin-off Tekken Revolution toegevoegd aan het spel. Ze was gratis voor pre-orders en werd later ook beschikbaar tegen een prijs. Ook maakte Bandai Namco bekend dat Geese Howard, van de Fatal Fury games,  naar het vechtspel komt. Hij staat gepland om deze winter gelanceerd te worden als DLC en is het tweede DLC-karakter.

Tekken 7 is ontwikkeld en uitgegeven door Bandai Namco. De fighting-game is sinds 2 juni 2017 beschikbaar op Playstation 4, Xbox One en pc.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie