Log in

Square Enix producer Shinji Hashimoto liet in een interview met IGN weten dat het nog lang zal duren voordat Kingdom Hearts 3 in de winkel ligt, omdat de game’s director Tetsuya Nomura momenteel zijn handen vol heeft aan Final Fantasy XV.

Tetsuya Nomura stond aan de wieg van de populaire Squaresoft en Disney crossover games en diende als de director van de serie. Nu dat Final Fantasy XV zijn volledige aandacht nodig heeft, komt Kingdom Hearts op een laag pitje te staan in een poging om de kwaliteit van beide titels te waarborgen.

“Veel mensen vroegen zich de afgelopen jaren af of we überhaupt aan Kingdom Hearts 3 werkten, daarom hebben we het afgelopen E3 aan de mensen getoond. Maar je moet begrijpen dat er natuurlijk veel werk verricht moet worden voordat het zo ver is”, aldus Nomura.

Final Fantasy Versus XIII was al meerdere jaren in productie en het zorgenkindje van Square Enix geworden. Tijdens de E3 van dit jaar liet Square Enix weten dat het project was omgedoopt tot Final Fantasy XV met Nomura als director.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie