Log in

Ontwikkelaar en uitgever Square-Enix meld dat Final Fantasy X en X-2 in het eerste kwartaal van 2014 op de PlayStation 3 zullen verschijnen. Het tiende deel uit de populaire Japanse serie en het vervolg hier op zullen gezamenlijk op een enkele disc en als download via de PlayStation Store beschikbaar worden gesteld.

Square-Enix bevestigde dat de games, die origineel uit kwamen voor de PlayStation 2, verschillende speciale edities zullen kennen naast de normale retail uitgave. De special edition zal onder andere een boek bevatten met origineel concept art en zal begeleid worden door commentaar van het team dat de game ontwikkelde.

Meer informatie over een eventuele release van de games op de PlayStation Vita wordt later vrijgegeven. Wel werd er al duidelijk dat er trophies voor zowel de PlayStation 3 als PlayStation Vita ondersteund zullen worden. Ook zal het mogelijk zijn om save-bestanden te laden op beide platformen. De Europese release van de games staat vooralsnog gepland voor 21 maart 2014.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie