Fallout 76-bèta komt in oktober

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Fallout 76-bèta komt in oktober

Spelers die hopen al snel met de bèta van Fallout 76 aan de slag te kunnen, moeten nog even geduld hebben. Bethesda heeft op hun communityforum aangekondigd dat deze pas in oktober zal beginnen.

Spelers moeten officieel nog tot en met 14 november wachten totdat ze echt met Fallout 76 aan de slag kunnen, maar daarvoor zal er al een gesloten bèta plaatsvinden. Onduidelijk was nog wanneer deze zou zijn, maar vandaag heeft de uitgever daar wat meer licht op geworpen. In een post op het communityforum van de uitgever legt een medewerker uit dat de bèta pas in oktober zal gaan plaatsvinden.

Ook wordt er meer uitleg gegeven over hoe spelers deel kunnen nemen aan de gesloten bèta. Allereerst moet iedereen die wil deelnemen aan de bèta de game vooraf reserveren bij een van de aangesloten retailers (in Nederland NedGame, Game Mania en Bol.com). Daarna moeten spelers zich registreren voor de bèta en wordt er in oktober aan het begin van de periode een klein groepje spelers uitgekozen. Daarna worden er telkens meer spelers toegelaten om de game door te testen. Volgens Bethesda wordt iedereen die de game pre-ordert en zich registreert voor de bèta sowieso toegelaten.

Fallout 76 ligt op 14 november in de winkels voor pc, Xbox One en PlayStation 4.