game nieuws Log in

Fallout 4

Ook al wordt het aanstaande Fallout 4 gekenmerkt door het uitschakelen van talloze vijanden, de game zal ook geschikt zijn voor de wat meer vredelievende gamers. Helemaal geweldloos zal de game nooit worden, maar je kunt de game met minimaal gebruik van geweld voltooien, aldus Todd Howard van Bethesda Softworks.

In Fallout draait het allemaal om de juiste keuzes maken, niet per se om het blindelings neerschieten van de een na de andere mutant of raider. Er is zelfs een optie om juist je wapens zo veel mogelijk geholsterd te houden en de wat meer diplomatieke weg te bewandelen. Het is geheel aan de speler hoe hij zijn of haar einddoel wil behalen, iets wat volgens de ontwikkelaar vrij voornaam is.

“Je kunt een hele hoop doden voorkomen. Ik kan niet zeggen dat je de hele game kan uitspelen zonder geweld, dat is niet per se ons doel, maar we willen verschillende speelstijlen ondersteunen voor zover we dat kunnen.”

Hoe deze geweldsarme speelstijl wordt ge├»mplementeerd in Fallout 4┬áis tot op heden nog onduidelijk, maar we kunnen wel alvast gokken dat het upgraden van je ‘barter-skills’ ermee te maken heeft. Door deze skill zo ver mogelijk te upgraden kun je jezelf uit penibele situaties praten en anderen ervan overtuigen je in leven te laten.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit: guns blazing of juist de diplomatieke oplossing? Laat het ons weten in de comments.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *