game nieuws Log in

Fallout 4 | Pixel Vault

Alle modders die al vanaf de launch aan de slag willen met Fallout 4 kunnen binnenkort officieel hun kunsten gaan vertonen. De directeur van Bethesda Softworks, Todd Howard, heeft in een interview met Game Informer aangegeven dat Fallout 4 vanaf april officieel mod support zal krijgen, waarna de consoleversies zullen volgen. 

Volgens Howard zal de mod support pas na de launch van het eerste DLC-pakket, Automatron, verschijnen.

“We willen het eerst op de pc werkende krijgen. Het zal waarschijnlijk een goede maand later zijn dat het ook op de Xbox One zal verschijnen. De maand daarna op PlayStation 4.”

Dat mods vanaf april officieel ondersteund worden, betekent niet dat de modding-community intussen stil heeft gezeten. In de weken na de lancering van de game verschenen al diverse video’s waarin te zien was hoe menig creatieveling het voor elkaar had gekregen om de Wasteland te doorkruisen met lightsabers, als personages uit Metal Gear Solid V en in Witcher 3-kostuums. De kans is dan ook groot dat we vanaf april met nog veel meer absurde aanpassingen te maken gaan krijgen.

Hoe sta jij tegenover mods? Speel je de game het liefste in de stijl die de ontwikkelaar voor ogen had of heb je wel oren naar wat aanpassingsmogelijkheden? Laat het ons weten in de comments.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *