game nieuws Log in

Alle Assassin’s Creed-fans die er stevig de pee in hadden dat er dit jaar geen Assassin’s Creed-game gelanceerd gaat worden, krijgen van Ubisoft toch nog een pleister op de wonden. Vandaag heeft de Franse uitgever aangekondigd dat de Ezio-trilogie naar de PlayStation 4 en Xbox One zal komen.

De trilogie zal gebundeld verschijnen onder de naam The Ezio Collection. In deze collectie vinden we Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood en Assassin’s Creed: Revelations terug, allen voorzien van verbeterde graphics en een full HD-resolutie. Ook komt de collectie met de twee korte films Assassin’s Creed Lineage en Embers, waarin wat meer wordt ingegaan op de achtergrond van Il Mentore. De multiplayer content zal niet in de collectie worden opgenomen, aldus Ubisoft.

Zoals bij vrijwel iedere editie van Assassin’s Creed zal ook de Ezio Collection een Collector’s Edition krijgen. In de Collector’s Case, die exclusief via de Uplay shop te bestellen is, zullen we de game, drie litho’s een dubbel-CD met veertig tracks uit de games en een exclusieve Black Edition Ezio-buste aantreffen.

The Ezio Collection is vanaf nu te pre-orderen en zal op 17 november voor de PlayStation 4 en Xbox One verschijnen.

 



Meer weten:

Lees hier al het Assassin's Creed The Ezio Collection nieuws >>


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *