Log in

Ubisoft heeft de komst van Tom Clancy’s EndWar Online aangekondigd. De game is een spin-off van Tom Clancy’s EndWar, een RTS uit 2008. In tegenstelling tot zijn multiplatform-voorganger zal EndWar Online uitsluitend te spelen zijn via de browser. Ubisoft maakt hierbij gebruik van het free-to-play-principe.

Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen uit het eerste deel. In de nasleep van de Derde Wereldoorlog zal je je land weer moeten opbouwen, je factie moeten herenigen en vechten voor het overgebleven land en de resterende grondstoffen. Je hebt daarbij de keus om je aan te sluiten bij de Europese Enforcers of de Russische Spetsnaz. Spelers kunnen kiezen tussen PvE- en PvP-modi en zullen doordachte beslissingen moeten nemen met betrekking tot de eigen economie, onderzoeksfaciliteiten en diplomatieke mogelijkheden.

Het spel, dat ontwikkeld wordt door Ubisoft Shanghai, heeft nog geen officiële releasedatum. Wel is het voor belangstellenden al mogelijk om zich in te schrijven voor een bèta.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie