Log in

Telltale's Batman Enemy Within | Pixel Vault

Zoals we gewend zijn van ontwikkelaar Telltale komt Batman: The Enemy Within in fases uit. Het is alweer de beurt aan de vierde episode uit de Batman-reeks. 

De vierde episode van het tweede seizoen kunnen we op 23 januari verwachten. De titel van de episode uit Telltale’s Batman gaat What Ails You heten en gaat direct verder waar episode drie was gebleven. Zo wordt onder andere Bruce Wayne’s geheime identiteit bekend en komen onder anderen bekende figuren als The Joker aan bod. Inmiddels is er artwork gepubliceerd en zijn er verschillende screenshots online gezet. Zoals de voorgaande delen is deze episode te spelen op de PlayStation 4, Xbox One, pc, iOS, Android en MacOS. Zoals bij alle anderen games zullen er in totaal zes episodes zijn.

Momenteel is het eerste seizoen beschikbaar op de Nintendo Switch en wordt verwacht dat het tweede seizoen volgt. Ben je nog niet bekend met de Batman-reeks en bezit je een PlayStation 4? Deze maand is het eerste seizoen van Telltale’s Batman gratis te krijgen als PlayStation Plus-gebruiker.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie