game nieuws Log in

Eidos Interactive

Notice: Trying to get property of non-object in /home/pixelvau/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2888

Eidos-Montréal staat bekend om de ontwikkellaarsstudio die verantwoordelijk is voor de vernieuwde Deus Ex-serie. Naast Deus Ex heeft de studio er ook voor gezorgd dat Lara Croft een nieuw leven kreeg in de reboot van die franchise. Opvallend is dat alle games van Eidos-Montréal singleplayer-ervaringen zijn, maar hier komt verandering in.

De Canadese ontwikkelingsstudio Eidos-Montréal heeft op haar site aangegeven zich te willen verdiepen in het maken van multiplayer games. In de Vision Statement vertelt de leider van de studio, David Anfossi, dat de studio in zich in het verleden vooral bezighield met singleplayer-ervaringen en dat het dit wil veranderen. In de toekomst gaat het de focus verplaatsen naar multiplayer-ervaringen.

“In turn, we are placing an added emphasis on the online experiences in our games, striving to continually provide players with content that is memorable and impactful.”

Of Eidos-Montréal de multiplayer-elementen wil implementeren in hun reeds bestaande franchises of dat ze een compleet nieuw pad in willen slaan, is vooralsnog niet bekend.



Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *