Log in

Ataribox | Pixel Vault

Vorige maand kregen we middels een teaser te weten dat Atari na 23 jaar terugkomt op de consolemarkt. Vandaag krijgen we via een nieuwsbrief van Atari de eerste informatie over de Ataribox. Zo toont de nieuwsbrief de twee verschillende designs van de console. Bovendien stelt Atari dat we zowel klassieke als nieuwe games op de console kunnen verwachten.

Na de teaser van vorige maand krijgen we vandaag de eerste informatie over de Ataribox. Voor het design van de console is vooral gebruik gemaakt van klassieke Atari-elementen. Zo hebben beide versies van de console een geribbelde bovenkant en een opstaande achterrand. Daarbij heeft de eerste versie heeft een houten paneel aan de voorkant, terwijl de tweede versie een glazen voorkant met een rood Atari-logo heeft en wat moderner oogt.

De klassieke buitenkant van de Ataribox huisvest  een moderne binnenkant. Zo heeft de Ataribox een HDMI, 4xUSB en SD-uitgang. Dit laat volgens Atari zien dat er zowel klassieke als nieuwe games op de console gespeeld kunnen worde:

As you can guess, those ports suggest modern internal specs. It also means that while we will be delivering classic gaming content, we will also be delivering current gaming content.

Welke games er op de Ataribox uitkomen en wat de specs van de console precies zijn is op dit moment nog niet duidelijk.

Ataribox | Pixel Vault

Ataribox | Pixel Vault

 


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie