game nieuws Log in

Seasons of Heaven

De Nintendo Switch ligt naar verwachting met een paar maanden in de winkels. Hoewel er al enkele games genoemd en aangekondigd zijn voor het nieuwste apparaat van Nintendo, zijn vandaag pas de eerste exclusieve titel bekendgemaakt. Het gaat om de indie-game Seasons of Heaven en wordt ontwikkeld door de Franse studio AnyArts Productions.

Seasons of Heaven wordt een avonturengame en is gebaseerd op het gelijknamige Franse boek van de schrijver Nico Augusto. Spelers betreden tijdens het spelen een post-apocalyptische wereld waar de natuur de vrije hand heeft gehad en daardoor sterker is dan ooit. Seasons of Heaven heeft twee hoofdpersonages: Yann, een kleine jongen met het syndroom van Asperger, en Ani, zijn Franse buldog. Het lijkt erop dat beide personages speelbaar zijn in de uiteindelijke game. De Franse ontwikkelaar maakt ook bekend dat de titel ontwikkeld wordt op de Unreal 4 Engine.

Bovenstaande is momenteel alles wat AnyArts Productions met de wereld wilde delen over diens project. Een releasedatum is ook nog niet bekend, dus het is nog even afwachten wanneer we de titel precies kunnen verwachten. Wel maakte de ontwikkelaar duidelijk binnenkort met meer informatie te komen.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *