game nieuws Log in

Deus Ex: Mankind Divided ligt vandaag alweer precies een maand in de winkels. Hoogste tijd om dit te vieren, moet Eidos Montreal gedacht hebben, want de ontwikkelaar van de game besloot om vandaag de eerste verhalende DLC uit te brengen. Het gaat om de DLC met de naam System Rift.

Deus Ex: Mankind Divided kwam vorige maand uit, op 23 augustus precies, en werd zowel door fans als critici goed ontvangen. Al vrij snel werd duidelijk dat er DLC aan zat te komen en vandaag werd deze dan eindelijk uitgebracht. Op de PlayStation Blog gaf schrijver Avi Winkler het volgende statement over System Rift:

Francis Pritchard, Adam Jensens vriend en voormalig collega van Sarif Industries, keert terug in System Rift, en de nieuwe schetserij tussen deze twee personages voegt een interessante nieuwe dynamiek toe aan hun relatie. Fans van Breach, de nieuwe gamemodus die in Mankind Divided zit, kunnen eindelijk Shadow Child ontmoeten en het originele verhaal van de ‘Breach’ zelf ervaren.

Daarnaast hebben spelers dankzij System Rift ook de mogelijkheid om de Palisade Bank Corporation’s Blade facility te infiltreren. Deze bevat nieuwe geheimen en details over de oprichters van de bank zelf. System Rift is vanaf vandaag beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One en kost €10 voor de mensen die niet in het bezit zijn van een Season Pass.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *