game nieuws Log in

Assassin's Creed Odyssey | Pixel Vault

Vorige maand verscheen Assassin’s Creed Odyssey en deze game werd zowel door critici als fans goed ontvangen. Ubisoft is echter druk bezig om meer aan de game toe te voegen en maakte bekend dat we volgende maand de eerste DLC genaamd Legacy of the First Blade kunnen verwachten.

Legacy of the First Blade gaat niet in een keer verschijnen. Ubisoft maakte bekend dat deze DLC over drie delen verspreid is en er om de zes weken een nieuw deel verschijnt. Dit alles loopt tot de lente van 2019 waarin we de The Fate of Atlantis DLC kunnen verwachten. Elk van de drie episodes heeft weer een eigen subnaam, die respectievelijk Hunted, Shadow Heritage en Bloodline heten. Hunted verschijnt als eerste over een klein weekje, namelijk op 4 december. De DLC is los te krijgen of als onderdeel van de Season Pass.

In Legacy of the First Blade richt de game zich op Darius, de eerste Assassin die een mes om zijn pols droeg en daarmee een soort legende wist te worden. Hij leefde tijdens dezelfde periode als waarin Odyssey zich afspeelt. In onderstaande trailer kun je zien wat je ongeveer te wachten staat op 4 december.

 Meer weten:

Lees hier al het Assassin's Creed Odyssey nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *